Villejä huhuja romanssista!

Viivi Pumpasen ja Matti Puron ympärillä on alkanut pyöriä erittäin uskottavia romanssihuhuja. Viivin ja Matin erilaiset luonteet sopivat yhteen Saiturinkin mielestä!

Huhut saivat vahvistusta heidän seksiä tihkuvan sambansa jälkeen, ja varsinkin tuomari Jorma Uotisen kommenteista.

- Teistähän puhkesi kuuma kohupari, Uotinen hämmästeli.

Lisää vettä myllyyn saatiin, kun parista nähtiin herkkiä halauskuvia. Romanssispekulaatiot saavat Viiviltä ja Matilta railakkaat naurut.

- No minä nyt en usko puoliakaan mitä lehdissä lukee, Matti virnistää puheessaan aavistus Oulun murretta.

- Kyllä kaikki tanssiparit siellä toisiaan halailee, meidät on nyt vain nostettu otsikoihin. Me ollaan varmasti ainoa pari, josta voi tällaisia juttuja kehitellä, Viivi juttelee.

- Tämän kaltaiset jutut kuuluvat viihdealaan, en edes vaivaa niillä päätäni.

- Eikä minuakaan häiritse se, että minut yhdistetään Viiviin, Matti virnuilee.

Yhteinen sävel

Matti muistuttaa, että tanssiohjelmiin on aina rakennettu jokin tarina.

- Jos ihmiset tämän tarinan perusteella luulevat, että meillä on säpinää, niin sehän on hemmetin hyvä juttu. Silloinhan viesti on mennyt perille.

Viivillä ja Matilla on erilaiset temperamentit, Matti on rauhallisempi ja hiljaisempi, Viivi puolestaan puheliaampi ja vilkkaampi. Silti heidän erilaiset luonteensa sopivat hyvin yhteen.

- Meillä on ihan mieletön kemia, he myöntävät.

Yhteinen sävel löytyi heidän mukaansa aika nopeasti, vaikka Matille oli muodostunut Viivistä julkisuuden perusteella jonkinlainen ennakkokuva.

- En ole niin tiiviisti seurannut Viivin tekemisiä, mutta tiettyjä juttuja olen lehdistä huomannut. Se ennakkokäsitys joka minulla Viivistä oli, muuttui totaalisesti. Ja parempaan suuntaan, ehdottomasti, Matti hymyilee.

- Viiviä voi helposti kuvitella kovaksi tai vähän ylpeäksikin naiseksi. Oikeasti Viivi on luonnollinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Hänen seurassaan ei tarvitse jännittää, vaikka välillä tulen sanoneeksi kaikenlaista älytöntä, Matti kertoo.

- Ja minä sanon jotain vielä älyttömämpää, Viivi nauraa.(Iltalehti)

Kyllä yhteinen tanssi Viiviltä ja Matilta kävisi kisojen jälkeenkin.