Anaaliseksin totuus!

Anaaliseksi on asia, jota pidetään edelleen jonkinlaisena tabuna. Ajatuksena anaaliseksi saattaa tuntua pelkästään kiehtovalta, ja moni mies haluaisi kokeilla sitä vähintään kerran elämässään.

Anaaliseksi on yleensä turvallista, jos sitä harrastavat ovat tehneet joitakin varotoimenpiteitä. Itse asiassa monet ihmiset pitävät anaaliseksiä jännittävänä tapana piristää parisuhdetta. Peräaukon alueella kun on lukuisia hermopäätteitä, joiden kiihottaminen saa olon tuntumaan mahtavalta.

Ennen anaaliseksiin ryhtymistä on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että miehen peräaukolla – toisin kuin vaginalla – ei ole luonnollista liukasteainetta. Tämä tarkoittaa sitä, että kivun ja repeytymisen riski on suuri miehillä. Liukaste on tarpeellinen mukavuuden takia miehille. Myös kondomin käyttäminen on suositeltavaa, koska se helpottaa aktia ja vähentää seksitautien riskiä, jotka on erittäin yleisiä anaaliseksin miesystäville.

Jos et ole koskaan harrastanut anaaliseksiä, kannattaa se aloittaa varovasti alustavalla tutkiskelulla. Pyydä kumppaniasi käyttämään ensin sormeaan (mutta muista leikata hänen kyntensä!) ennen kuin siirrytte varsinaiseen anaaliseksiin. Voitte mahdollisesti toistaa tämän muutaman kerran, kunnes tunnet olevasi valmis siirtymään suurempiin seksivälineisiin tai kumppaniisi olipa miehen koko perinteisen pieni tai normaali.

Muista myös, että rentoutunut olo on välttämätöntä, kun kokeilette anaaliseksiä. Muutoin kehosi vastaa siihen todennäköisemmin negatiivisesti. Voitte kokeilla eroottista hierontaa tai kuumaa kylpyä ennen aktiin siirtymistä, jotta rentoutuisit. Tärkeintä on kuitenkin kuunnella omaa kehoaan heti alusta alkaen ja lopettaa, jos alkaa sattua.

Jos tunnet kipua peräreiässä, ole kärsivällinen ja yritä myöhemmin uudelleen anaaliseksiä. Jos olet varovainen ja etenet hiljalleen anaaliseksissä, kokemus sisältää todennäköisemmin kaiken sen mielihyvän ja jännityksen, jota olet odottanutkin. (Helistin)