Ojala kiittelee Inter-kolmikon yhteistyötä

Veikkausliigan kauden tehopelaajana Captain's Ball -gaalassa palkittu Turun Interin Mika Ojala kiittelee omasta läpimurtokaudestaan ja menestyksestään lähimpiä joukkuekavereitaan.

Ojalan kausitehot olivat kaudella 23-vuotiaan pelaajan itsensäkin yllättänyt määrä 16 maalia ja 19 maalisyöttöä.

- Aivan mahtava kausi. Tietyssä määrin se yllätti, ainakin tehojen puolesta. Ei ole näin hyvää kautta tullut ikinä ennen pelattua. Hienolta se tuntui, seurassaan Veikkausliigan hopealle yltänyt Ojala luonnehti MTV3.fille.

- Tiesin että olen paremmassa kunnossa kuin ikinä. Pääsin talvella hyvään fyysiseen kuntoon. Kausi alkoi hyvin ja niin se jatkui melkein loppuun saakka. Tasaisuuden pitäminen oli niin hyvällä tasolla, että pystyin melkein joka pelissä saamaan jotain aikaan, Siihen pitää olla tosi tyytyväinen, keskikenttäpelaaja jatkoi.

Maajoukkueeseen asti kauden aikana päässyt Ojala myöntää, että hänen omaa kehitysharppaustaan selittää selkeästi Interin jatkuvuus.

- Meillä on ollut pitkään samat kaverit joukkueessamme yhdessä. Se, että Timo Furuholm on ollut koko kauden ajan kunnossa ja tehnyt maaleja, on ollut pelimme tärkeä palanen. Se on yksi iso selitys. Sama koskee Henri Lehtosta. Hyökkäyspeli oli helpompaa kuin kahden ihan tuntemattoman kanssa, Ojala jakoi kiitosta.

Ojalalla on sopimus Interin kanssa ensi kaudeksi. Inter-kolmikosta Ojala-Furuholm-Lehtonen kuitenkin ainakin Furuholm on lähtökuopissa. Ensi kaudelle tätä tehokolmikkoa - josta jokainen teki vähintään 15 maalia - ei oletettavasti nähdä yhdessä.

- Niin, se on tietenkin sääli. Melkein varmasti se tulee hajoamaan. Saa nähdä, mitä tulee tapahtumaan. Siinä on aukko paikattavana, jos monikin meistä lähtee pois. Menevät vähän kuviot uusiksi. Ihan varmasti Inter saa hyvän joukkueen kasaan, siitä ei ole kysymystäkään, Ojala painotti. (MTV3)