Mies, varo näitä! Voit tuhota suhteen huomaamattasi!

Toimivat parisuhteet vaativat työtä, mutta toisinaan miehet voivat pilata parisuhteen tahtomattaan.

1. Naiset nauttivat lahjoista ja hemmottelusta, mutta liiallinen lahjoihin hukuttaminen suhteen alkuvaiheessa voi luoda odotuksia, joihin miehen on vaikea vastata myöhemmin suhteen aikana.

2. Liiallinen avautuminen ei kannata. Erityisesti suhteen alkuaikoina kaikkia yksityiskohtia itsestään ei kannata kertoa.

3. Naiset rakastuvat helposti pyytettömiin miehiin, mutta jos miehellä ei ole omaa mielipidettä tai omaa tahtoa, voi suhde jäädä lyhyeksi.

4. Ystävät ovat tärkeitä, mutta kavereiden asettaminen etusijalle ei ole pitkällä tähtäimelllä kannattavaa. Suhde voi päätyä uhkausvaatimukseen, jossa on valittava suhde tai ystävät.

5. Valittaminen ja nalkuttaminen ei kannata. Vaikka arjen myötä vastaan tuleekin vastoinkäymisiä, ei jatkuva nalkuttaminen paranna välejänne.

6. Seksi on osa parisuhdetta, mutta jos mies tekee aloitteita liiankin aktiivisesti, voi nainen luulla, ettei mies muuta haluakaan.

7. Liian aikainen tunteiden tunnustaminen voi aiheuttaa ahdistusta. Naiset pelkäävät sitoutumista siinä missä miehetkin ja aktiiviset rakkauden tunnustukset liian aikaisessa vaiheessa voivat karkoittaa naisenkin. (Voice)

"Tosimies" ei kuitenkaan liiaksi varo mitään vaan toimii itse parhaaksi näkemällään tavalla. Feministien nalkutusta on turha kenenkään kuunnella.