Räikkönen kärkkyy paikkaa - F1-kuski piti puolustuspuheensa

Rubens Barrichello taitaa pelätä työpaikkansa puolesta?

Williams-tallin kuljettaja tietää, että hänen paikkaansa kärkkyy ensi kaudeksi moni mies. Vahvasti Williamsille huhuttujen Kimi Räikkösen ja Adrian Sutilin lisäksi Autosport sovittelee kisahaalareita myös nuoren suomalaisen Valtteri Bottaksen ylle.

Brasilialainen nosti Abu Dhabin osakilpailussa itsensä joukon hänniltä 12. sijalle ja käytti olosuhteet huomioiden hyvin sujunutta kilpailua markkinointivalttinaan. Barrichello haluaisi jatkaa Williamsilla.

- Luulen, että näytin heille, että olen ratin takana yhä kuin nuorukainen, Barrichello vetosi Autosportin haastattelussa.

- Kisa oli fantastinen. Ajoin vain 30 kierrosta ennen kisaa eivätkä säädöt olleet täydelliset. Sain silti auton toimimaan hyvin kisassa.

19 vuotta F1-sirkusta kiertänyt Barrichello ei muistanut startanneensa aiemmin takarivistä. Brassi piti lähtökohtia todella haastavina, mutta nautti nousustaan.

- Taistelin koko matkan ja tein hienoja ohituksia. Olin epäonnekas, ettei kukaan tippunut edeltäni. Mielestäni tuo oli paras sijoitus, mitä tuolla autolla saattoi saavuttaa. (Iltalehti) On hyvä muistaa, että Kimi Räikkönen ei halua maksaa veroja Suomeen.