Riski suoralla punaisella ulos, Suomi johtaa

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue kohtasi kello 18.00 alkaneessa EM-karsintaottelussa vieraskentällä Ukrainan. Suomi johtaa ottelua tauolle mentäessä 1-0, mutta joutuu pelaamaan toisen jakson yhden miehen alivoimalla.
Suomi siirtyi 1-0-johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen kulman jälkitilanteesta. Pallo ajautui Juho Lähteelle, joka ampui rangaistusalueen rajalta hienosti vasemmalla jalallaan pallon alakulmaan.
Suomi oli avausmaalistaan huolimatta ensimmäisellä jaksolla alakynnessä, ja kun reilut 35 minuuttia oli pelattu, hankaloitui tilanne entisestään.
Roope Riski tavoitteli palloa keskialueella, mutta turkulaislähtöisen hyökkääjän jalka osui suoraan ukrainalaisen Igor Plastun kasvoihin. Tuomarin ratkaisu tilanteesta oli Riskille suora punainen kortti ja ulosajo. Plastun sen sijaan jouduttiin vaihtamaan kentällä silmäkulma verta vuotaen. (YLE)