Paraguaylle ensimmäinen voitto

Viime kesän Copa American hopeajoukkue ja viime vuoden MM-kisojen puolivälieräjoukkue Paraguay saavutti jalkapallon MM-karsinnoissa ensimmäisen voittonsa kolmannella yrittämällä voitettuaan Asuncionissa Ecuadorin 2-1. Cristian Riveros ja Dario Veron maalasivat Paraguayn 2-0 -johtoon ja Joao Rojasin kavennusmaali syntyi vasta yliajalla. Ecuadorille tappio oli MM-karsinnassa ensimmäinen.

Kolumbian ja Venezuelan MM-karsintaottelu Barranquillassa päättyi 1-1. Fredy Guarin maalasi Kolumbian 11. minuutilla johtoon, mutta Frank Feltscherin maali toisen jakson lopulla nosti Venezuelan tasoihin. Kolumbia jatkaa karsinnoissa tappioitta ja edellisessä ottelussaan Argentiinan 1-0 voittanut Venezuelakin on tiukasti karsinnan kärkitaistossa. (Sportti)