Oletko tissimies? Lue mitä mieltymyksesi oikeasti tarkoittaa!

Useimmat miehet kiinnittävät naisessa huomiota johonkin tiettyyn ruumiinosaan ja monet pystyvätkin sanomaan, ovatko he "tissimiehiä" tai mieltyneitä esimerkiksi kurvikkaampiin naisiin. Mutta mitä nämä mieltymykset oikeastaan tarkoittavat?
Men's Health -lehti valottaa artikkelissaan, mihin mieltyminen tiettyyn kehonosaan oikeastaan pohjautuu. Mielenkiinto erityisesti rintoihin nimittäin voi hyvinkin kertoa vihjeitä siitä, mitä hate parisuhteesta.

Katso alta, mitä mieltymyksesi kertoo sinusta:

Rinnat

Mikäli pidät pienemmistä rinnoista, olet todennäköisesti valmis asettautumaan aloillesi. Eräässä tutkimuksessa miehille näytettiin kuvia viidestä erikokoisesta rintaparista. Tuloksista selvisi, että miehet jotka olivat mieltyneitä isompiin rintoihin, olivat seksikäyttäytymiseltään vapaampia sekä taipuvaisia lyhyisiin suhteisiin. Tämä johtuu siitä, että vaikka iso osa miehistä pitää suuria rintoja puoleensavetävinä, vakavasti parisuhteeseen suhtautuvat miehet ovat kiinnostuneempia ominaisuuksista, joilla on merkitystä pitkässä suhteessa. Näihin kuuluvat esimerkiksi luonne sekä potentiaali olla hyvä äiti.

Vinkki: Suuret rinnat ovat vähemmän herkät kuin pienempikokoiset. Kosketa siis pienempiä rintoja hellemmin. Muista myös, että vaikka jotkut naiset pitävät siitä, että heidän rintojaan puristellaan, kaikki eivät ole siitä yhtä innoissaan. Seuraa siis naisen kehon kieltä, jotta tiedät oletko "oikealla tiellä".

Kurvit

Oletko mieltynyt kurvikkaisiin naisiin? Kun tutkijat seurasivat naisten kuvia katsovien miesten silmien liikkeitä, he huomasivat suurimman osan kiinnittävän huomiota muotoihin.
Kurveista innostuminen kertoo siitä, että alitajuisesti pohdit, onko hän sopiva lastesi äidiksi. Kapeamman vyötärön ja leveämmän lantion omaavilla naisilla on muita pienempi todennäköisyys sairastua erilaisiin sairauksiin - heillä on myös keskimäärin vähemmän ongelmia synnytyksen kanssa.

Silmät

Jos kiinnität erityisen paljon huomiota naisen silmiin, saatat ajatella kuinka hän himoitsee sinua katsellaan - alitajuisesti mietit kuitenkin mahdollista jälkikasvua.
Tuoreen tutkimuksen mukaan sinisilmäiset miehet kiinnostuvat todennäköisesti sinisilmäisistä naisista. Tämä pohjautuu siihen, että meihin sisäänrakennettu malli toivoo suvun jatkuvan myös sinisilmäisenä.

Vinkki: Kun huomaat kauniit silmät omaavan naisen baarissa, hae hieman normaalia pidempää katsekontaktia Mikäli hän katsoo sinua takaisin yhtä pitkään, se on hyvä merkki siitä, että häntä kannattaa lähestyä.

Pelkkä kroppa

Mikäli olet kiinnostunut kauniiden kasvonpiirteiden sijaan ainoastaan naisen kropasta, et "yllätys, yllätys" mieti aloilleen asettautumista.
Tämä lienee itsestäänselvyys, mutta tuore tutkimus kertoo lyhyttä suhdetta etsivistä miehistä 51 prosentin katsovan naisessa ainoastaan hänen kroppaansa, kun taas vakavampaa suhdetta kaipaavista ainoastaan 25 prosenttia kiinnitti aluksi huomiota naisen vartaloon.
Vinkki: Jos kaipailet ainoastaan yhden illan juttua, keskity baarissa naiseen, joka on selkeästi saapunut paikalle ainoastaan hauskanpito mielessä. Hän saattaa esimerkiksi tanssia seksikkäästi ja tarkkailla, kiinnitätkö hänen liikkeisiinsä huomiota. Kun pääset hänen kanssa juttusille ja suunnitelmat tuntuvat etenevän lupaavasti, ehdota että menisitte hänen luokseen. Silloin hän tuntee olonsa turvallisemmaksi ja sinä taas pääset lipeämään paikalta nopeasti kun ilta on kokenut täyttymyksensä. (Voice)