Kannattaako miehen keskittyä pimppiin?

Onko sinulla sittenkin väärä taktiikka, jos päämääräsi on saada paljon seksiä? Tai tekeekö paljo pimpinsaanti lopulta miehestä onnellisen?

Kannattaako miehen nähdä piirittämisen ja liehittelyn vaiva – vai lankeaako nainen sittenkin mieheen, joka esittää vähät välittävänsä? Muun muassa tästä kiistelivät kiivaassa väittelyssä pelimies Frost ja miesasiamies Paul Elam.

Onko järkeä piirittää mimmejä, jos kerran vähempikin vaiva riittää miehen omaan hyvinvointiin?

Naisten jahtaamisesta


Frostin ja Elamin väittely kulki tähän tyyliin:

Frost: Tarkoitin, että sinun ei tarvitse nähdä kaikkea tuota vaivaa.

Elam: Mitä enemmän jahtaan naisia, sitä enemmän saan seksiä!

Frost: Eikö tuollainen yksiraiteinen ja "pimppisentrinen" ajattelu voi olla vaarallista?

Elam: Kuule jätkä, et tule koskaan saamaan seksiä, jos ajattelet tuolla tavalla!

Älä mene naimisiin!

Elamin mielestä pelimiesoppien seuraaminen ei tee miehestä onnellista. Miehet juoksevat helmojen perässä kuin joukko opetettuja hylkeitä sen sijaan, että katsottaisiin miesliikkeeseen päin ja ajateltaisiin miesten elämänlaatua ja heidän suhteitaan naisten kanssa.

Frost taas ajattelee, että pelimiesopit johtavat miehen voimaantumiseen. Näillä opeilla voidaan kampittaa feminismi ja miesviha.

Otetaan esimerkki. Jos kerran avioerolainsäädäntö ei muutu yhdessä yössä miehille edullisemmaksi, kannattaisiko sitten jättää avioitumatta? Frostin mukaan miehille tulee viestiä, ettei kannata rynniä naimisiin hätiköiden – jos ollenkaan.

”Ei seksiä lihavien naisten kanssa”


Frost provosoi armotta. Hänen mielestään miesten tulee lopettaa:

1. Pähkähullujen naisten käytöksen hyväksyminen

2. Lihavien naisten kannustaminen harrastamalla seksiä heidän kanssaan

3. Elämän tuhlaaminen naisille alistumiseen seksin vastikkeeksi, esimerkiksi tarjoamalla naisille lomia, lahjoja tai kalliita deittejä.

"On ok juosta halujensa perässä"


Frostin mukaan miehet on opetettu luovuttamaan kaikki valta ihmissuhteissaan naisille. Herrasmiehenä olo ei kuitenkaan toimi. Pelimiesoppi on tuloksekasta. Ja sitä paitsi on hyväksyttävää juosta omien halujensa perässä itsekkäästi, väittää Frost.

Eikö pelimies kuitenkin lopulta tee itsensä naurettavaksi tanssimalla naisen pillin mukaan?

Ei todellakaan, sanoo Frost. Pelimies dominoi ja kontrolloi itse omia tekojaan.

Pimppikeskeisyys vaivaa

Elamin mukaan pelimiesten suurten puheiden ei saa antaa hämätä. Pitää tarkastella, mitä he oikeasti tekevät.

He juoksevat pimpin perässä. Millä tahansa pelimiessivustolla törmää lähes pelkkään pimppikeskeisyyteen. Kauniit puheet riskien hallinnasta naisten iskennässä ovat lopulta vain pimppisentrisyyden naamiointia.

Pelimies ei mieti oman persoonallisuutensa eheyttä vaan keskittyy naisten miellyttämiseen. Pelimiesopit ovat sananmukaisesti opittuja, ja niiden avulla naisia manipuloidaan seksiin.

Miesliikettä nämä opit eivät miellytä. Pelimiesopit vain todistavat oikeaksi naisten väitteen siitä, että mies jahtaa vain sitä yhtä. Pelimies kohtelee naista seksiobjektina.

Pelimies miehen asialla

Henry Laasanen on sitä mieltä, että mies voi olla sekä pelimies että miesasiamies.

- Ja kuten Frost toi esille, feminismiä ja miesvihaa vastaan tulee kamppailla myös henkilökohtaisella tasolla, kuten kieltäytymällä miehille epäedullisin ehdoin tarjotuista avioliitoista.

Entä seksin määrä?


Mutta saako sitten mies enemmän seksiä kieltäytymällä pelimiesoppien noudattamisesta? Kysymys jää ratkaisematta. Olennaisempi kysymys on ehkä se, tekeekö pelkkä seksi lopulta miehen onnelliseksi.

Ehkä kuitenkin on niin, että pelimiehen ja miesasiamiehen kannattaa ajatella omaa hyvinvointiaan sen sijaan, että silmät kiiluen laskisi kertoja. (Tohtori)

Mielenkiintoista..