Veera itki pilattua tukkaansa

Stailauksesta tullut Veera sai itkukohtauksen uuden lookinsa nähtyään. Kehuista piittaamaton nainen vetäytyi omiin oloihinsa makuuhuoneeseen.

Veera ei ollut lainkaan tyytyväinen tullessaan lisähuoneeseen rakennetusta kampaamosta. Aiemmin rajua muodonmuutosta suunnitellut nainen oli säilynyt tummana ja pitkätukkaisessa. Tulistunut Veera marssi suorinta tietä kylpyhuoneeseen ja purki letin, joka tukkaan oli laitettu.

Sen jälkeen nainen alkoi raivokkaasti harjata päätään. Mikaelin ja Benin kehut eivät saaneet naiselta myötätuntoa.

– Mä sanoin niille, että ei saa ottaa pituudesta ja mitä ne teki, nainen tiuski.

Seuraavaksi nainen alkoi itkeä lohduttomana. Hän paineli olohuoneeseen, missä Suvi otti naisen hellään syleilyynsä. Veera pöyhi päätään peilin edessä.

– Nyt saat laitettua noi paljon paremmin. Ihan kuin Jennifer Anistonin tukka, tuuhea ja terve, Suvi lateli naiselle kohteliaisuuksia.

Kehut eivät auttaneet

Kun Veera oli kadonnut makuuhuoneeseen nyyhkimään mielestään pilalle mennyttä tukkaansa, saivat Tanja ja Suvi tilaisuuden ylistää Veeran uutta ulkomuotoa.

Veera puolestaan kokosi tukkansa pään päälle tiukalle nutturalle, kävi vielä pesemässä naamansa sekä hampaansa ja meni takaisin makuuhuoneeseen ja kaivautui peittonsa alle itkeskelemään.

Hetken päästä Tanja kävi makuuhuoneesta jakamassa naiselle lisää kehuja. Toivotettuaan hyvää yötä häipyi Tanja nauttimaan omasta uudesta ulkomuodostaan olohuoneeseen.

(BigBrother)

Mitä elämä onkaan ilman täydellistä tukkaa?