Nostiko nollapeli Hovisen Leijonien ykkösvahdiksi?

Juhani Tamminen spekuloi ennen Tshekki-ottelua, että Niko Hovisella on mahdollisuus nousta voitolla ja nollapelillä Euroopassa pelaavien suomalaisvahtien kärkipaikalle. 22 torjuntaa riittivät nollapeliin, mutta riittikö esitys pörssikärkeen?

- Hän teki sen ja nyt jos koskaan meillä on positiivinen ongelma. Karri Rämö pelasi Venäjää vastaan loistavan pelin, mutta rankkareissa meni kaksi maalia. Hovinen tuli kovaan paikkaan ja osoitti, että on paineen kestävä maalivahti, Tamminen toteaa.

- Myös hänen fyysinen presenssinsä tekee vaikutuksen. Hän on atleettinen ja iso, mutta myös tekee itsensä isoksi verkolla, Tamminen jatkaa.

Hovinen teki avauserässä näyttävän venytyksen Tshekin vastahyökkäyksessä ja pysäytti kolmannessa Zbynek Irglin läpiajon. Päävalmentaja Jukka Jalonen ei vielä Tshekki-voiton jälkeen lähtenyt kertomaan sunnuntain Ruotsi-ottelun torjujaa.

Leijonien maalivahtitilanteen tekee erityisen herkulliseksi se, että viime kevään MM-vahdit Petri Vehanen ja Teemu Lassila odottavat vielä tämän kauden maajoukkuedebyyttiään.(MTV3)

Juhani Tamminen on aina "asiantuntijana" kaikkialla.