Minun intiimialueita et sinä haistele!! Tuhma Ben poitsuli!

Makuuhuoneessa olevat asukkaat kihertelivät ja toivoivat kuulevansa lempibiisejään. Samalla Suvi esitteli mahdollisia kotiinviemisiään.

Pienen happihypyn jälkeen asukkaat pääsivät takaisin sisälle. Osa asukkaista jäi puunamaan iltameikkejä ja -kampauksia olohuoneeseen, muiden siirtyessä rentoilemaan sänkyihin. Rami, Janica ja Ben makoilivat lähekkäin samalla kun Suvi meikkasi kasvojaan peilin edessä.

Nelikko jutteli niitä näitä, kun Janica esitti Benille pyynnön:

– Tuu Benkku makaan mun päälle, ku mun tekee taas mieli niin paljon, nyt punatukkainen nainen liversi.

Ben pomppasi Janican jalkopäähän. Nainen oli tilanteesta mielissään, mutta kotvan kuluttua kielsi Beniä nuuskuttelemasta naisen alapäätä.

Ramia kiinnosti tietää, mitä biisejä Ben ja Mikael olivat yöllä lauleskelleet kylpyhuonetta siivotessaan. Ben oli saanut edellisenä iltana Pandoran lippaan avattavakseen ja valinnut itselleen ja Mikaelille pahaa: hammasharjalla kylpyhuoneen puunauksen.

– Kaikkii suomalaisii biisei, mies vastasi pää Janican jalkovälissä.

Asukkaat innostuivat esittämään toiveita musiikkikappaleiden suhteen.

– Voiku tulis jotain herkistely biisejä, Janica toivoi ja jatkoi haluavansa kuulla Irinan Jälki-laulun.

Suvi sen sijaan halusi rytmikkäämpää musiikkia: Enrique Igleksiaksen Why Not Me.

– Joo, itkettäis kaikki täällä ja syötäis lihapiirakoita, Janica jatkoi fiilistelyä viitaten uunissa valmistuviin herkkuihin.

Janica lisäsi toivelistaansa myös Pussycat Dollsia sekä Juha Tapion Pettävällä Jäällä nimisen biisin. Ben alkoi hyräillä Jormas-yhtyeen tutuksi tekemää Rööperiin kappaletta.

Suvi vaihtoi aihetta nopeasti esittelemällä massiivisen vaaleanpunaisen tyydytysvälineen, jonka nainen veisi mukanaan, jos illalla hänet häädettäisiin. Kapistuksen nainen oli saanut valita aikaisemmin Sexhibition-teemaviikon tuotteista. Janica otti osaa naisen iloon kertomalla, että Suvi voisi mahdollisesti saada illalla seksiä.

Janica mourusi sängyllä, Ben edelleen naisen jalkopäässä. Nainen yritti toppuutella miehen liikehdintää vetoamalla sen hetkiseen halukkaaseen tilaansa. Naurun kiherrys ja pikku tuhmuuksien puhuminen jatkui rennon sunnuntaipäivän kunniaksi vielä tovin.(BigBrother)

BB-Talossa sattuu ja tapahtuu.