M-Team nousi jumbopaikalta

M-Team nousi Salibandyliigan jumbopaikalta haettuaan Lappeenrannasta tiukan väännön jälkeen 6-5-voiton NST:stä. Päivän muita voittajia olivat TPS:n kukistanut SSV ja Nokian KrP:tä vastaan kolmen maalin takaa nousun tehnyt Josba.

NST johti ottelua päätöserässä jo 5-4, mutta hattutempullaan M-Teamin hahmoksi noussut Eero Puranen tasoitti ja Aake Erosen maali päätöserän puolivälissä jäi M-Teamin voittomaaliksi. M-Teamilla on nyt kaksi voittoa yhdeksästä ottelusta. NST on jumbona ainoana yhden voiton ottaneena.

Joensuussa Nokian KrP vei avauserän 0-3 ja se johti toisenkin jälkeen vielä 2-5. Josba nousi päätöserän alussa maalin päähän ja ratkaisi ottelun viimeisen neljän minuutin aikana. Tomi Lautanen tasoitti ja Joonas Makkonen laukoi voittomaalin joensuulaisille ajassa 59.06.

Puolustava mestari SSV nousi kohti kärkikahinoita 6-4-voitolla TPS:sta. Ottelu oli kahden erän jälkeen tasatilanteessa 3-3, mutta SSV:n maajoukkuemiehet ratkaisivat ottelun helsinkiläisille, kuten niin usein aiemminkin. Tero Tiitu, Juho Järvinen ja Harri Forsten varmistivat SSV:lle voiton päätöserän maaleillaan. (Paakallo)