Kovalainen odottaa innolla Brasilian takasiipipäivitystä

Lotuksen Heikki Kovalainen ylsi taas maksimisuoritukseen Abu Dhabin Grand Prix -kisan aika-ajossa. Kun Rubens Barrichellon moottori piiputti, Kovalainen oli ensimmäisen vaiheen 18. sijalla eli ensimmäisellä putoajan paikalla jatkoeristä.

Michael Schumacher säästeli renkaitaan ja 17:s vain 0,374 sekuntia edellä.

Kovalainen lähtee kisaan kuitenkin yhtä paikkaa paremmista asemista, kun Williamsin Pastor Maldonado putoaa kymmenen ruutua ylimääräisen moottorinvaihdon takia.

– Ei tähän suoritukseen voi olla kuin tyytyväinen. Jälleen kerran sain mielestäni erittäin hyvän kierroksen ajetuksi ja en usko, että tällä autolla kukaan pystyisi juuri nyt parempaan, Kovalainen kuittasi.

– Kierros onnistui aika pitkälle ihan nappiin ja kun pääsin alle 1.42, tuli hyvä tunne. Kisa antaa tilaisuuden hankkia siinäkin taas vahva tulos.

– Brasiliaa odotan jo innolla, kun saamme sinne päivityksen takasiivestä ja siinä DRS-tehon pitäisi olla parempi koko kierroksen matkalla. Varmasti Brasiliassa saamme hienon päätöksen tämän kauden aika-ajoihin, Kovalainen kiitteli tiimitiedotteessa.

Aika-ajotilanne Lotuksella on Kovalaisen hyväksi murskaava 15-2. Trulli on ollut nopeampi vain Kanadassa ja Italiassa. (TS)