Elina katosi – asukkaat eivät kaivanneet.. Mr Lothar saapuu BB-taloon!

Elina kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa nainen joutui yllättäen juontamaan BB Extran. Asukkaat eivät suuremmin reagoineet naisen normaalia pidempään poissaoloon.

Asukkaat viettivät aikaa BB-talon olohuoneessa jutustellen. Heidän rauhansa keskeytyi, kun Elina sai erikoisen kuulutuksen. Nainen kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen jättämään mikrofoninsa korjattavaksi. Elina nousi rauhallisesti paikaltaan ja suuntasi Isoveljen juttusille.

Naista odotti päiväkirjahuoneessa varsinainen yllätys: hän joutui suorittamaan BB Extran juonnon kylmiltään suorana.

Elinan katoaminen unohdettiin nopeasti, ja asukkaat alkoivat tutkailla taloon aiemmin saapuneita Sexhibition-messujen teemaan liittyviä tarvikkeita ja rekvisiittoja.

Kun Elina BB Extran päätyttyä palasi, huijasivat asukkaat nähneensä videoklippejä naisesta ja hänen päiväkirjahuonekäynneistään.

Jekku kuitenkin haudattiin nopeasti, ja olohuoneessa alettiin suunnitella, mitä asukkaat voisivat tehdä seuraavaksi. Annika haaveili, että pihan verho pian nousisi ja pihalla olisi bileet.

Olohuoneeseen jäätiin haaveilemaan erilaisista iltapuuhista tyystin tietämättöminä siitä, että pian heitä saapuisi viihdyttämään stripteasetaiteilija Mr. Lothar (BigBrother)