BB-Veera itkee lohduttomasi: Hiukset pilalla!

Big Brother -talon hauskaksi tarkoitettu muuttumisleikki sai ikävän käänteen, kun kampaaja lyhensi Veeran hiuksia ilman lupaa.
Big Brother -asukkaille oli lauantaina tarjolla muuttumisleikki Cutrinin ammattikampaajien kanssa. Hauskaksi tarkoitettu ilta sai ikävän käänteen, kun Veera avasi kampaajan hänelle tekemät letit ja näki, että kampaaja oli lyhentänyt hänen hiuksiaan huomattavasti.
- Ainoa ohje, mitä sanoin oli se, että älä ota pituutta pois, ja se on vetänyt ne kokonaan. Olisi voinut edes sanoa, Veera harmitteli.
- Sen takia se laittoi hiukset kiinni, etten itse huomaisi asiaa.
Tanja yritti lohduttaa apeaa kaveriaan.
- Mun mielestä nuo on jopa makeammat noin, hän ilmoitti.
- Se ei lohduta kauheasti!, Veera vastasi.
Myös Suvi yritti piristää Veeraa.
- Kun pääset itse laittamaan hiukset, saat ne paljon paremmin, Suvi arveli.
- En saa! Ei v***u!, Veera sanoi ja käveli makuuhuoneeseen.
Katsoessaan makuuhuoneessa uutta kampaustaan peilistä, murtui Veera lohduttomaan itkuun. Hän meni itkeneenä kertomaan pahasta mielestään kylpyhuonetta peseville Benille ja Mikaelille.
- Mä näytän ihan Rambolta, Veera nyyhki.
Benillä ja Mikaelilla oli hieman kummallinen tapa lohduttaa surullista tyttöä. Kaksikko alkoi nimittäin huijata, että he olivat käyttäneet Veeran ja muiden asukkaiden hammasharjoja wc-pöntön pesemiseen. Huijaus upposi Veeraan täydestä ja hän meni nukkumaan entistä surullisempana, kun ei voinut pestä hampaitaan ennen vuoteeseen menoa. (Voice)