Antti Kurhinen antoi invalidipaikalle pysyköineelle Paavo Väyryselle pullon viinaa!

Saituri oli todella yllättynyt Antti Kurhisen antaessa Paavo Väyryselle pullon viinaa!Tosi-tv-tähti Antti Kurhinen ei saapunut MTV3:n Korkojen kera -lähetykseen tyhjin käsin.


Antti Kurhinen vieraili MTV3:n Korkojen kera -lähetyksessä perjantai-iltana. Lauantaina mies kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, mitä kulisseissa oikein tapahtui.

Venäjän Talo-2-ohjelmassa ollut Antti oli varannut kaksi pullollista viinaa tuliaisina juontajakaksikko Vappu Pimiälle ja Jenni Pääskysaarelle.

Jenni on kuitenkin absolutisti, joten nainen ei ottanut pulloa vastaan. Näin ollen Antti päättikin antaa pullon ohjelmassa vierailleelle presidenttiehdokas Paavo Lipposelle.

– Ehdimme samalla jutella Venäjän politiikasta. Tiedustelin myös Paavolta sitä, voiko ainoastaan Suomessa syntynyt henkilö toimia Suomen presidenttinä? Antti Kurhinen kertoo.

Voisiko Antti kuvitella pyrkivänsä politiikassa niinkin korkealla kuin Suomen presidentiksi?

– Totta kai, miksi ei presidentiksi. Politiikkaan voisin pyrkiä, se olisi mulle suuri haave. Unohdinkin kysyä Paavo Väyryseltä, ottaisiko hän minut puolueeseen mukaan? Ei muuta kun Paavon leipiin, voisin olla Venäjä-suhteissa hyvä neuvonantaja. Paavo Väyrynen on kyllä mukava sälli ja hänellä on mukava vaimo. (MTV3)

Mitäköhän Mari Kiviniemi sanoisi Antti Kurhisen ollessa Keskustan riveissä? Eikö Antti Kurhinen hakenutkin eduskuntaan Piraattipuolueen listoilta viime vaaleissa? Paavo Väyrynenhän aiheutti vähän aikaa sitten pahennusta ajamalla autonsa invalideille varatulle paikalle.