303 liigapelin Taipale ei vielä vetäydy eläkkeelle

Joulukuussa 39 vuotta täyttävä Tero Taipale jatkaa uraansa vielä ensi kaudella Kuopion Palloseurassa. Tällä hetkellä ”Tepi” on kiireiden keskellä seuran toimistolla, kun muut pelaajat viettävät ansaittua lomaa.

Taipale toimii pelaamisen ohessa myös seuran markkinointipäällikkönä.
- ”Peksa” kysyi, että haluanko vielä ensi kaudella pelata. Ja tokihan sitä haluaa vielä. Se menee hyvin tässä paketissa, kun toimistolla olen hommissa, Taipale kertoo.
- Menneellä kaudella pelaaminen oli se päätoimi. Katsotaan miten kuvio muuttuu ensi kaudella. Oma vastuu siellä pakkina riippuu paljon siitä, miten joukkue tulee muuttumaan, ”Tepi” lisää.

Taipale ylitti loppukaudesta merkittävän rajapyykin, kun hän sai 300 peli täyteen Veikkausliigassa.
- MYPAn kanssa tulleet mestaruus, cupin voitto ja hienot europelit ovat ykkösmuistoja. Ne tulivat kaikki neljän kauden sisään. Toki pitää nostaa mukaan myös KuPSin kanssa voitettu hopea kaudella 2010, koska se tuli niin puskista.

KuPSin pelaajat viettävät lomaa tällä hetkellä.
- Muut lomailevat, mutta toimistolla riittää kiirettä. Marraskuun lopussa alkavat taas treenit. Jouluna pidämme pienen loman ja tammikuussa sitten alkaa kunnolla valmistautuminen tulevaan kauteen, Taipale kertoo. (Veikkausliiga)