Pikku-Madeleinen McCannin katoamistapaus selviää?

Vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin tapauksessa on tullut esille uusi epäily.. 4-vuotiaana kadonneen Madeleinen vanhempien palkkaamat tutkijat yrittävät parhaillaan selvittää liittyykö Portugalissa syytteen lapsen kidnappaamisesta saanut mies Madeleinen tapaukseen.

Tutkijat yrittävät parhaillaan selvittää, oliko 34-vuotias rekkamies Algarven lomakohteessa samaan aikaan kun pikku-Madeleine katosi.

Kyseisen miehen epäillään liittyvän aiempaan kidnappaustapaukseen, jossa 11-vuotias poika katosi koulumatkallaan vuonna 1998. Tutkijat epäilevät, että poika saattaisi olla joutunut pedofiiliringin kierrättämäksi ympäri Eurooppaa.

Etsinnöissä tapahtui läpimurto, kun prostituoitu pystyi todistamaan nähneensä rekkamiehen pojan kanssa päivänä, jolloin 11-vuotias koulupoika katosi.

Madeleinen vanhempien palkkaamat yksityisetsivät yrittävät nyt ottaa selvää rekkamiehen liikkeistä viimeisen 13 vuoden ajalta. Daily Express lehdellä on miehen nimi tiedossa, mutta se ei voi oikeudellisista syistä julkaista sitä.

Tutkijat uskovat pääsevänsä kuulemaan miestä piakkoin. (MTV3)

Madeleine McCannin tapaus on Saiturin mielestä erittäin kamala. Mitä kärsimystä Madeleine McCann ja hänen vanhempansa ovatkaan joutuneet kokemaan. (Uutisointia tapaus on kuitenkin Saiturin mielestä saanut liikaa koska maailmassa on paljon suurempiakin ongelmia.)