Idols-Hennariikka kysyy: Miksi olen Jonen silmätikku?

Idols-Hennariikka on joutunut jo useampaan kertaan Idols-tuomari Jone Nikulan hampaisiin. Idols-Hennariikka haluaisikin kuulla hieman perusteluita Nikulan kommenteille.

Scandinavian Music Groupin Hölmö rakkaus -kappaleen sunnuntaisessa Idols-semifinaalissa tulkinnut Hennariikka Syvänne sai tuomaristolta varsin ristiriitaista palautetta.

Nina Tapio kehui laulajan suoritusta tähänastisista vedoista parhaiksi. Jone Nikulalta puolestaan tuli enemmän lyttäystä. Pitkätukka totesi naisen suoritukseen olleen epävarma.

Idols-Hennariikka Nikulan kommentit ihmetyttävät, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän joutui miehen silmätikuksi.

– Olen kyllä kiinnittänyt asiaan huomiota. Ehkä minussa on jotain, mikä häntä nyppii. En voi sille mitään, teen vain parhaani.

– Palautetta on hyvä saada, mutta nyt ehkä haluaisin jotain perusteluja siihen, missä se epävarmuus oikeasti näkyy. Minulla itselläni ei nimittäin ollut yhtään epävarma olo, Hennariikka tokaisi lähetyksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan Idols-Hennariikka oli kuitenkin tyytyväinen omaan suoritukseensa.

– Ei tämä ehkä kaikkein paras esitys ollut, mutta ei huonoinkaan. Edellinen laulu oli enemmän ominta minua kuin tämä.

Riittikö veto suoraan finaalipaikkaan, siihen Idols-Hennariikka ei osannut ottaa kantaa.

– Sen näkee vasta torstaina. Koskaan ei voi olla liian varma, sillä täällä on niin hemmetin kova taso. Täytyy olla positiivinen ja toivoa, mutta pelätä silti pahinta.

– Jos joudun laulamaan torstaina, niin sitten luvassa on voimakas, mutta herkkä kotimainen kappale, Idols Hennariikka vihjasi. (MTV3)

Onko Idols-Hennariikka mielestäsi pätevä esiintyjä?