Outo raamattusurma kuohuttaa Pennsylvaniassa

Pennsylvanian oikeus pui parhaillaan surmaa, jossa 28-vuotiaan miehen epäillään tappaneen toisen, 70-vuotiaan tuttavansa. Surma tapahtui sukassa olleella kivellä. Epäillyn mukaan vanhempi lähestyi häntä seksuaalisesti epämiellyttävällä tavalla.

Oikeudessa luetaan myös raamattua, sillä epäilty kertoo teon motiiviksi vanhan testamentin lauseen, jossa kehotetaan kivittämään homoseksuaalit.

Epäilty kertoo lyöneensä uhria päähän kymmenen kertaa. Häntä syytetään murhasta.

Hän on syvästi uskonnollinen mies. Tai niin hän ainakin sanoo, poliisipäällikkö Dan Kortan sanoo.Epäilty ilmoitti ruumiista itse. Tutkijoiden mukaan vanhempi mies oli kuitenkin virunut kuolleena päiväkausia ennen löytymistään. Heidän mukaansa epäilty teeskenteli löytäneensä ruumiin juuri ennen ilmoitusta.

Epäilty nuorempi mies on edunsaaja uhrin testamentissa. Poliisin mukaan uhri oli työpaikallaan erittäin pidetty ja todellinen mallikansalainen. (Nelonen)

"Hän on syvästi uskonnollinen mies" Saiturin mielestä uskonnon tullessa liian vakavaksi osaksi elämää siitä on yleisesti ainoastaan merkittäviä haittoja.