Novak Djokovic pelaa mahtavasti

Novak Djokovic kukisti lauantaina tenniksen maailmanlistan entisen ykköspelaajan Roger Federerin Indian Wellsin Masters-turnauksen välierässä. Novak Djokovic kohtaa finaalissa Rafael Nadalin.

Djokovicille, 23, kauden alku on ollut huikea, sillä hän on voittanut 19 peräkkäistä ottelua ja hävinnyt edellisen kerran viime kauden Davis cup -finaalissa.

"Lähestymistapani otteluihin Rogeria vastaan on muuttunut parina viime vuotena. Luotan itseeni enemmän, kun aikaisemmin vain toivoin pelaavani hyvin", Novak Djokovic kertoi.

Edellisen kerran yhtä hyvän alun tenniskauteen on tehnyt Pete Sampras vuonna 1997. Novak Djokovicin mukaan kaikkein tärkeintä on henkinen puoli.

"Tämä on hyvin pitkälti henkinen peli. Olen onnistunut selvittämään muutaman asian päässäni ja järjestänyt elämäni paremmin kentällä ja sen ulkopuolella."

Novak Djokovicin voittolukemat välierässä olivat 6–3, 3–6, 6–2, ja seuraava haaste on maailmanlistan ykkönen Rafael Nadal. Espanjalainen kukisti välierässään Juan Martin del Potron 6–4, 6–4. (HelsinginSanomat)

Novak Djokovic pelaa loistavaa tennistä.