Slummien miljonääri tähti Rubina Ali menetti kaiken tulipalossa!

Intian slummeihin sijoittuva menestyselokuva Slummien miljonääri oli maailmanlaajuinen menestys. Oscar-palkittu elokuva toi monille sen nuorista tähdistä uuden kodin slummien keskelle, mutta nyt yksi lapsitähdistä on jälleen koditon.

Elokuvan 12-vuotias lapsitähti Rubina Ali perheineen on nimittäin menettänyt kotinsa Mumbain slummeissa perjantaina sattuneessa raivoisassa tulipalossa. Alin perheen lisäksi myös noin kaksituhatta muuta ihmistä jäi kodittomaksi tulipalossa, The Hollywood Reporter uutisoi.

Samalla nuoren tähden koko omaisuus tuhoutui, mukana myös hänen menestyselokuvastaan saamansa tunnearvoltaan mittaamattoman arvokkaat palkinnot, lehtileikkeet, valokuvat ja muut konkreettiset muistot menestysleffasta. Rubina perheineen onnistui vain hädin tuskin pelastamaan henkensä nopeasti levinneen tulipalon alta.

- Olen menettänyt kaiken. Mukaanlukien kirjat ja arvokkaat esineeni, kuten palkinnot, valokuvat, lehtileikkeet ja muut muistot. Nukuimme koko yön rautatieasemalla. Tähän mennessä kukaan ei ole tullut auttamaan meitä, Rubina Ali kertoi Press Trust of India -uutistoimistolle.

Elokuvan tuotantotiimi perusti aikanaan rahaston auttamaan elokuvan nuoria tähtiä saamaan oman kodin, ja nyt tuolle rahalle on ensimmäistä kertaa pikainen tarve. (Stara)

Saituri kirjoitti tapahtuneesta muutamia päiviä sitten.. Vielä muistutuksena Intian ja Suomen tuloeroista. Intiassa BKT henkilöä kohden on vaivaiset $1,134 kun taas Suomessa BKT henkilöä kohden on $44,491.