Idols-Ali raivostui tuomareille: Haistakaa.. *****!!

Ali Elkharam tuohtui Idols-tuomariston antamasta kovasta kritiikistä. Laulajan mielestä raadin palaute tuntui suorastaan kohtuuttomalta.

Sealin Kiss From A Rose -balladin viidennessä Idols-semifinaalissa tulkinnut Ali Elkharam oli raivoissaan sunnuntain suoran lähetyksen jälkeen. Laulajan mielestä nappiin menneen suorituksen jälkeen Idols-raadilta tuli vain moitteita.

Lähetyksen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ali oli niin tuohtunut saamastaan kritiikistä, että jopa haistatteli tuomareille.

– Fiilis on itse asiassa aika huono, v**uttaa suorastaan. Mulla oli hiton hyvä fiilis lavalla ja sitten tuli pelkkää down-kommenttia tuomareilta. He vain lyttäsivät minua.

– Mielestäni suoriuduin ihan kohtuullisesti ja sitten tuli pelkkää miinusta. Se tuntui kohtuuttomalta ja kävi pännimään, Ali tilitti livelähetyksen jälkeen. (MTV3)

Onko mielestäsi kyseinen käytös hyväksyttävää Idols kilpailussa? Toimiko Idols Ali fiksusti? Olisiko Ali Elkharamin pitänyt hillitä tunteensa paremmin ja hyväksyä palaute?