Joni Teirikangas lopetti Idols kilpailun vapaaehtoisesti

Kerroimme tänään aamulla kuinka Idols-kilpailun kulissien takaisista tapahtumista on selvinnyt mielenkiintoisia käänteitä, jotka on jostain syystä salattu katsojilta. Julkisuuteen tulleiden keskeyttäjien lisäksi nimittäin pari muutakin kilpailijaa on lopettanut kisan vapaaehtoisesti.
Yksi omasta tahdostaan kilpailun keskeyttäjistä on seinäjokelainen Joni Teirikangas. Televisiossa hänen lähtönsä saatiin vaikuttamaan tuomariston päätökseltä, mutta viime päivinä verkossa on vellonut hieman toisenlainen huhu. Stara sai lukijoilta lukuisia vinkkejä siitä, että Joni olisi “varmojen lähteiden” mukaan tehnyt itse valintansa.

Eilen Joni itse vahvisti viimein huhut oikeiksi Facebook-sivullaan sitä häneltä suoraan kysyttäessä. Joni Teirikangas "en ole palaamassa ruutuun tämän ohjelman merkeissä."

Jonin fanit ovat purkaneet viime päivinä tuntojaan asian tiimoilta varsin värikkäästi monissa verkkokeskusteluissa. (Stara)

Idols Lassi lopetti kilpailun vapaaehtoisesti ja nyt myös Jori Teirikangas.. Onko kilpailussa enää hetken kuluttua yhtään miespuolista laulajaa?