Antti Kurhinen tuomittiin tänään huumeista ja pahoinpitelystä!

Big Brotherista ja Henna Kalinaisen aviomiehenä julkisuuteen tullut Antti Kurhinen on tuomittu tänään Helsingin käräjäoikeudessa kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, jonka koeaika päättyy vuoden 2012 lopussa.

Tuomio tuli pahoinpitelystä ja huumausaineen käyttörikoksesta. Vappuna Antti Kurhinen oli tappelussa helsinkiläisessä yökerhossa sivullisen mieshenkilön kanssa. Antti Kurhisen on suoritettava miehelle kivusta, särystä ja kosmeettisesta haitasta 800 euroa. Antti Kurhisen hallusta löytyi myös vähäinen määrä marihuanaa. Jutussa kuultiin todistajana Antti Kurhisen ex-vaimoa Henna Kalinaista.

Antti Kurhisen oikeusreissut jatkuvat koko kevään ajan. Huhtikuussa käsitellään kahta juttua, joissa toisessa Antti Kurhinen on asianomistajana pahoinpitelyjutussa ja toisessa kunnianloukkausasiassa. Jälkimmäisessä oikeutta hakee itselleen myös Henna Kalinainen.

Toukokuussa Antti Kurhinen taas on syytteessä Henna Kalinaisen pahoinpitelystä. (Hymy)

Antti Kurhinen on myös ehdolla 2011
eduskuntavaaleihin. Puolueena on Antti Kurhisella on Piraattipuolue ja paikkana Helsingin vaalipiiri. Haluatko sinä Antti Kurhisen päättämään eduskuntaan asioista?