Vesa Keskinen erakoitunut kartanoonsa.. Lue Miksi..

Vesa Keskinen vietti koko talven kartanossaan. Vain läheisimmät pääsivät tapaamaan häntä kotiinsa.
– Ei täällä mitään muuta tekemistä ole kuin työt, joten olen koko talven istunut yksin illat ja yöt kotona. Nyt olen kaiken lisäksi flunssassa, Vesa Keskinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Viimeksi täällä kävi moikkaamassa veli ja paras kaverini. Äitini myös kävi katsomassa minua.
Syy Keskisen erakoitumiseen on rakkauselämän kiemurat. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hän ei ole viettänyt vapaa-aikaansa muualla kuin kartanossaan.

Keskinen odottaa saavansa yhteyden naisystäväänsä Hamamat Montiaan, joka on hänen tietojensa mukaan ollut sairaalassa sairastuttuaan malariaan.

– En saa puhelimitse yhteyttä sairaalaan. En ole saanut minkäänlaista yhteyttä kuukauteen. Hirveän sitkeä tuntuu tuo malaria olevan. Hamamat on edelleen eristyksessä lasiseinän takana.

– Olen lähettänyt hänelle ruusuja paikallisen turvamiehen välityksellä. Vastausta en ole saanut, mutta nyt aion ottaa malarian vakavasti. Tottakai olen todella huolissani ja hieman rikki, mutta en voi antaa muuta kuin tukeni, Keskinen toteaa vakavana.

Keskinen uskoo vielä tapaavansa Hamamatin. Hän odottaa kaunottaren saapuvan Tuuriin vielä kevään aikana.

– Toiveissa on, että Hamamat saapuu huhtikuussa Suomeen, mutta varma siitä en ole. (MTV3)

Tavaratalo Veljekset Keskinen kertoo viime vuoden tuloksensa olleen verojen jälkeen runsaat 2,3 miljoonaan euroa. Saituri muistuttaa, ettei siis pelkästään raha tee onnelliseksi vaan tarvitaan myös rakkautta.

Tuoko Hamamat Vesa Keskiselle tarvittavan rakkauden vai tulisiko Vesa Keskisen etsiä parempaa kumppania Suomesta?

Marika Fingerroos salarakaskohun, joten vastaavia salarakkaita Vesa Keskinen kuitenkaan kaipaa. Yksinäisenä kartanossa on kuitenkin miellyttävämpää olla kuin erakkona yksiössä?