Vesa Keskisen salatut kuvat Ghanasta julkisuuteen!

Vesa Keskinen kävi esittäytymässä Hamamatin sukulaisille lokakuussa.

Kun Vesa Keskinen kävi Hamamat Montian luona Ghanassa, tuntui parisuhde kukoistavan. Hamamat tuli vastavierailulle Suomeen jouluna, jonka jälkeen alkoi tapahtua kummallisia asioita.

Hamamat poistui Suomesta, kun Keskinen oli kaatanut tilkan ruokailusta yli jäänyttä kastiketta vessanpönttöön. Keskinen ei ole tavannut naisystäväänsä kastike-episodin jälkeen.

Julkisuuteen kerrottujen tietojen mukaan Hamamat sairastui malariaan ja on joutunut olemaan sen vuoksi sairaalassa.

MTV3.fin Viihdeuutiset sai käsiinsä kuvasarjan Ghanasta. Mukana matkalla oli Keskisen puhemies Carl Danhammer. (Kuvat nähtävillä MTV3:n sivuilla)

Vierailun aikana he kävivät Asantin kuninkaan Otumfuo Osei Tutu II:n vuosijuhlissa. He tapasivat myös hallitusneuvos Yaw Duwsun, jonka kanssa miehet kävivät syömässä muutamia kertoja.

Kun oli aika mennä tapaamaan Hamamatin isää lounaalla, pyysi Keskinen Yaw Duwsua kaveriksi, koska Carl Danhammerille tuli yllättävä kutsu tärkeään kokoukseen.

Kun juhlallinen tilaisuus oli ohi, astui Keskinen Yaw Duwsun autoon ja oli lähdössä paluumatkalle hotelliin, mutta turvamies pysäytti auton. Syy selvisi, sillä Otumfuo Osei Tutu II oli kutsunut hänet palatsiinsa. Miehille tarjoiltiin samppanjaa, ja jutustelutuokio kesti noin tunnin. Keskiselle kokemus oli ikimuistoinen. (MTV3)

Vesa Keskisen kuvat on nähtävillä Ghanasta.. Mitä mieltä sinä olet Vesa Keskisen ja Hamamatin suhteesta? Onko Vesa Keskinen löytänyt aidon rakkauden?