Timo Soinin kanta raiskatun oikeudesta aborttiin! Ei saa hyväksyä!?

Soini kieltäytyi kertomasta henkilökohtaista tai puolueensa kantaa Iltalehden viikonloppuna julkaistussa vaalikyselyssä.

- Raiskatulla on ja tuleekin olla oikeus aborttiin. Olisi käsittämätöntä, että uhria rangaistaisiin kahdesti: raiskauksella ja pakottamalla tätä kantamaan raiskaajan lasta. Miksi Soini ei suostu puolustamaan tällaisen törkeän rikoksen uhrin oikeuksia? Hakola ihmettelee.

Soini vastasi Iltalehden vaalikyselyssä (30.1.2011) kysyttäessä raiskatun naisen oikeudesta aborttiin näin:

- En lähde yksityiskohtiin. Olen aina elämän puolesta, ja tässä ollaan samanlaisia kanssasi, että on syytä olla syvästi kiitollisia, että meidän molempien äiti valitsi elämän.

Helsinkiläisen edustajan Hakolan mukaan Soini on aiemmin todennut, ettei milloinkaan hyväksy laillista oikeutta tappaa ihmiselämä elossa tai äitinsä kohdussa.

- Mikä on perussuomalaisten kanta raiskatun oikeudesta aborttiin? Jos asia tulee seuraavan eduskunnan käsittelyyn, seuraako Soini asiassa puolueensa vai omaa henkilökohtaista kantaansa, ja mikä se edes on, Hakola kysyy lähettämässään sähköpostissa. (Savonsanomat)

Perussuomalaisten Timo Soini ei hyväksy esiaviollista seksiä. Hän paheksuu avoliitossa sekä seurustelevien esiaviollista seksiä Timo Soini myös erosi kirkosta koska hänen mielestään naiset eivät saa olla pappeja. Toinen syy oli evankelis-luterilaisen abortin hyväksyminen. Timo Soini ei hyväksy abortti edes raiskatuille tai insestin uhreille. Timo Soini ei ole myöskään avarakatseinen vaan on homoseksuaalien vastainen. Ainoat keinot, jolla Timo Soini on tuonut julkisuuskuvaa on maahanmuuttamisen kiristäminen sekä pakkoruotsin poistaminen.

Kun huomasit tekstin kiinnostavaksi haluat kertoa siitä niin monelle kuin pystyt välittömästi.