USA sallii homovastustajien protestoinnin sotilashautajaisissa!

Näin ollen homojen vastustajat saavat jatkaa mielenosoituksia sotilashautajaisten yhteydessä Yhdysvalloissa.

Mielenosoituksia on järjestänyt baptistilahko, jonka mukaan Jumala rankaisee Yhdysvaltoja homojen ja lesbojen suvaitsemisesta. Lahkon jäseniä on suututtanut muun muassa se, että seksuaalivähemmistöjen edustajat voivat palvella armeijassa.

Mielenosoittajat ovat kantaneet hautajaisten lähellä kylttejä, joissa lukee "Jumala vihaa sinua", "joudut helvettiin" ja "Jumalalle kiitos kuolleista sotilaista".

Protesteja on järjestetty yli 200 sotilaan hautajaisissa riippumatta heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan. (Iltalehti)

"Jumala rankaisee Yhdysvaltoja homojen ja lesbojen suvaitsemisesta?" Tämä on Saiturin mielestä mielenkiintoinen väite. Ensinnäkin tarkemmin mikä Jumala rankaisee? Miten kyseinen Jumala on osoitettavissa olemassa olevaksi? Onko kyseessä rakkauden Jumala tai mikä Jumala tarkemmin? Miten baptistilahko on saanut tiedon, että juuri tämä Jumala rankaisee Yhdysvaltoja suvaitsevuudesta homoja ja lesboja kohtaan? Uskontojen törkeys ja pahuus huolestuttaa Saituria. Jos helvetin tuli olisi olemassa niin kyseiset baptistilahkon jäsenet ansaitsisivat paikkansa törkeydestään.