Sairas Steve Jobs esiintyi.. Teetkö sinäkin töitä kipeänä!?

Applen perustaja Steve Jobs palasi sairauslomaltaan esittelemään uuden iPad2-tabletin.

Julkistustilaisuuden Apple järjesti Yerba Buena Center for the Artsissa San Franciscossa eli samassa paikassa, jossa yhtiön toimitusjohtaja Steve Jobs esitteli alkuperäisen iPadin tammikuussa 2010. Tavallisesti Jobs esittelee yhtiön merkittävät tuoteuutuudet,

Steve Jobs saapui myös tällä kertaa paikalle, vaikka hän on ollut virallisesti sairauslomalla helmikuusta lähtien.

- En vain halunnut missata tätä tilaisuutta, Steve Jobs sanoi.

Jobs aloitti tilaisuuden kertomalla faktoja iPadin suosiosta: laite esimerkiksi toi yhtiölle viime vuonna 9,5 miljardia dollaria liikevaihtoa.

Jotkut markkinakommentaattorit sanoivat, että Steve Jobs näyttää keskiviikon tilaisuudessa hieman aiempaa paremmalta, mutta silti sairaalta.

Steve Jobs on sairastanut syöpää ja hänelle on tehty elinsiirto. Sairausloman myötä spekulaatiot Jobsin jättäytymisestä tehtävistään ovat lisääntyneet selvästi sekä sijoittaja- että teknologiapiireissä. Osa sijoittajista vaati viime viikolla järjestetyssä yhtiökokouksessa, että Apple julkistaisi Jobsin seuraajasuunnitelman. Ehdotus ei saanut riittävästi kannatusta äänestyksessä. (Kauppalehti)

Meneekö omassa elämässäsi terveys työn edelle? Steve Jobsin omaisuus on arviolta n. 6.1 miljardia dollaria.. Steve Jobs on buddhalainen, joka on pitänyt tärkeänä asiana elämässään psykedeelien käytön nuorempana. Steve Jobs myöskään ei tunnustanut aikaisemmin tyttärensä Lisa Brennan-Jobs isyyttä vaan valehteli törkeästi olevansa steriili ja täten isyyden mahdottomaksi. Buddhalainen Steve Jobs on myöhemmin vaihtanut mielipidettään ja myöntänyt isyyden. Tämän todistaa myös hänen 1991 uudesta suhteesta syntynyt poika Reed Paul Jobs.