Pikkuvauva suljettiin lentokoneen hattuhyllylle tarkoituksella!

Virgin-lentoyhtiön stuertti on saanut potkut erikoisen tapauksen johdosta. Hänen nimittäin väitetään sulkeneen pikkuvauvan lentokoneen hattuhyllylle. Tarinasta on sen osapuolilla hieman erilaiset versiot, mutta hattuhyllylle sulkemista ei ole kiistetty.

Kyseessä oli lento Fidjiltä Australian Sydneyyn. Mukana lennolla oli (sittemmin jo entisen) miehensä ja 17 kuukautisen Riley-poikansa kanssa perheenäiti Natalie Williamson. Hän väittää joutuneensa kauhistuttavaan tilanteeseen kesken lennon, kun stuertti laittoi hänen lapsensa hattuhyllylle ja sulki oven. Lapsi ehti olla pimeässä noin kymmenen sekunnin ajan.

- Seisoin siinä ja ihmiset nauroivat. Sitten sanoin että “päästä lapseni heti ulos”. Olin järkyttynyt, todella järkyttynyt. Itkin ja mieheni oli shokissa, Natalie Williamson kertoi Sundsay Herald Sun -lehdelle.
Virgin on myöntänyt tapahtuneen ja ilmoittanut antaneensa stuertille potkut ja tarjonneensa Natalie Williamsonille ilmaisia lentoja, mutta perheenäiti oli kieltäytynyt vastaanottamasta lahjakortteja. Äidin mukaan poika kärsii edelleen ahdistuksesta tuon kymmensekuntisen takia. Lentoyhtiön mukaan Williamsonin entinen aviomies oli leikkinyt lapsen kanssa piilosta, jolloin stuertti oli liittynyt joukkoon ja laittanut lapsen leikillään hattuhyllylle. (Stara)

Saituria tarina ihmetyttää.. 17 kuukautisen Riley pojan elämään ei varmastikaan tule mitään harmia 10 sekunnista lentokoneen hattuhyllyllä.. Natalie Williamsonia onkin varmasti kiinnostanut isommat tienaukset tapahtuneesta Virgin lentoyhtiön kustannuksella. Erittäin harmillista on stuertin saamat todennäköisesti aiheettomat potkut, jos hän oli ainoastaan leikkinyt ja luonut hyvää ilmapiiriä lapsen isän kannustamana.