Opettaja sekaantui alaikäiseen lapseen ja tuomiota pienennettiin!?

30-vuotias naisopettaja Leah Davies sai Manchesterissä vuoden ehdollisen vankeustuomion lapseen sekaantumisesta. Hän syyllistyi seksiin alaikäisen 15-vuotiaan koulupojan kanssa, Daily Mail kertoo tiistaina.

Tapahtumat saivat alkunsa opettajan kyläilyreissusta ystävättärensä luokse. Ystävättären mentyä nukkumaan Davies jäi vielä istumaan iltaa ystävänsä 15-vuotiaan pojan kanssa. Pari joi alkoholia ja päätyi harrastamaan seksiä. Pojan äiti järkyttyi kuullessaan asiasta.

Opettaja tuomittiin syylliseksi tekoon, mutta tuomio lieveni tapahtuman kertaluonteisuuden vuoksi sekä siksi, ettei 15-vuotiasta poikaa oltu pakotettu tekoon.

Tuomarin perustelut jakoivat mielipiteitä istunnon jälkeen.

- Tavallinen, säädyllinen, työteliäs nainen, joka teki surullisen ja typerän virheen, tuomari kuvaili syytettyä.

- Asianomistaja on komea nuori mies, jolla on kokemusta seksistä, tuomari Martin Rudlandin perusteluissa mainittiin.

- Poika koski ensimmäisenä, oikeudessa kuultiin.

Poika myönsi tapahtumat ja sen, että oli toiminut omasta halustaan. Leah Davies sen sijaan kiistää toimineensa sopimattomasti. (Iltalehti)

Naurettavia perusteluita! Mitä jos opettaja olisi ollut 30 vuotias mies ja kyseessä 15 vuotias tyttö? Alaikäisen tytön kanssa alkoholin juominen ja tytön seksuaalinen kokemus, kaunis ulkonäkö, kertaluontoisuus.. Olisiko miesopettajaa kuvailtu työteliääksi mieheksi, joka teki typerän virheen? Tästä on tasa-arvo kaukana! Eikö miehiä ja naisia tulisi kohdella tasa-arvoisesti lain edessä?