Miss Suomi 2011 Pia Pakarinen! Ansaitsiko Pia voiton?

Pia Pakarinen sai eniten ääniä Miss Suomi 2011 kilpailuissa ja valittiin Suomen kauneimmaksi naiseksi. Ensimmäinen perintöprinsessa oli Sara Sieppi ja toinen perintöprinsessa Niina Lavonen.

Perintöprinsessat valitsi tuomaristo. Miss Suomen valitsi jo kolmatta kertaa kansa.

Pia Pakarinen oli todellinen yllätysvalinta Miss Suomeksi. Lehtien ennakkoäänestyksissä voiton arveltiin menevän Linnea Aaltoselle tai Anni Uusivirralle. Aaltonen jäi kokonaan ilman titteliä ja Uusivirrankin oli tyytyminen lehdistön ihannetytön titteliin.

Pia Pakarinen on ilmeisesti tällä hetkellä varattu monien suomalaisten harmiksi.. Ammattina on myyjätär

Numerolla 10 kilpaillut Miss Suomi 2011 Pia Pakarinen on 20-vuotias ja hän asuu Joensuussa. Myyjänä työskentelevä Pia seurustelee.

Mitoikseen hän on ilmoittanut 170 senttimetriä ja 52 kiloa. (Iltalehti)

Suomalaiset äänestäjät saivat äänestää kolmannen kerran Miss Suomi voittajan.. Monesti väitetään, että kansa tietää.. Tiesikö mielestäsi nyt? Enemmistö ainakin piti Pia Pakarista oikeana voittajana.

Saituri ei halunnut tuhlata rahoja äänestämiseen ja piti varsin yhdentekevänä kuka Miss Suomi 2011 kilpailun voittaa. Kauniita ehdokkaita mutta onko mahdollisuuksia Miss Universum kilpailuissa? Tullaanko edes Pia Pakarista muistamaan muutamien vuosien kuluttua? Entäpä jääkö Viivi Pumpanen nyt unohduksiin? Mistä itse muistat parhaiten Miss Suomi 2010 Viivi Pumpasen?