Mike Starr kuollut

Alice In Chains bändin Mike Starr on kuollut. Mike Starr kuoli 44-vuotiaana asunnossa Salt Lake Cityssä, Utahissa. Mike Starrin luullaan kuolleen huumeisiin.

Rocktähtenä kannuksensa aikoinaan Alice In Chains -yhtyeessä hankkinut Mike Starr tuli suurelle yleisölle tunnetuksi viime vuonna Celebrity Rehab -realitysarjan tähtenä. Ohjelmassa päihderiippuvaiset julkkikset yrittävät päästä eroon aineista. Viime kuussa Mike Starr oli otsikoissa, kun hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta Salt Lake Cityssä, Utahissa.

Michael Christopher “Mike” Starr oli mukana Alice In Chains -yhtyeessä sen perustamisesta vuoteen 1993 saakka. Mike Starr paljasti saaneensa potkut bändistä huumeriippuvuutensa takia. Aiemmin Mike Starrin oletettiin jättäneen bändinsä vapaaehtoisesti ja ilman riitoja. (Stara)

Saituri toivoo, että Mike Starr ei joutunut kärsimään kuollessaan. Hänellä oli rankka elämä ja varmasti julkisuuden paineet ovat osittain syynä hänen huumeriippuvaisuuteensa. Mike Starrin ja Alice in Chains bändin musiiikki elää kuitenkin edelleen.