Johanna Tukiainen Arto Länsman eroaa puolessa vuodessa?

Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin tuoreen avioliiton uskotaan päättyvän ennen syksyä.
Noin 45 prosenttia vastanneista arvelee liiton kariutuvan puolen vuoden sisällä.

– Tästä avioliitosta näyttää puuttuvan ne tärkeimmät: rakkaus ja luottamus ja kunnioitus toista kohtaan. Pelkkä seksi ei riitä pitämään heitä yhdessä, kommentoi Arska.

37 prosenttia lukijoista uskoo avio-onnen kestävän vain muutamia viikkoja vihkimisestä, joka tapahtui 26. helmikuuta 2011 Saariselällä.

– No jos se riita alkoi jo häissä niin kyllä se on yhtä siksakkia, riitaa ja sovintoja vuoroin. Tuksu on Tuksu ja kaipaa aina säpinää eikä voi asettua paikoilleen. Voi ukko parkaa… Kuukausikin on pitkä aika, et varmaan tulee syrjähyppyjä ja eropaperit on vetämässä, ennustaa merita.

– Hääpäivääkään ei voida olla riitelemättä, ja mies lähtee eri paikkaan juhlimaan, niin se kertoo jo hyvin paljon. Tämähän oli vain mediatapahtuma, eikä ole rakkausliitto, tylyttää kauris.

Muutama prosentti uskoo ikuiseen rakkauteen ja ounastelee Johannan ja Arton pysyvän yhdessä loppuelämän.

– On se niin mielenkiintoista, tuollainen pariskunta ei tylsää päivää näe, joten avioliitto kestää loppuelämän, kirjoittaa elli.

– Arto on ainakin tosissaan mukana ja hän antaa paljon anteeksi vaimolleen, muistuttaa Ansku. (MTV3)

Mihin sinä uskot? Luotatko Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin ikuiseen rakkauteen? Saituri ei ole vakuuttunut avioliiton kestävyydestä Tuksun ja Arton välillä. Toivookohan Kokoomuksen Ilkka Kanerva pikaista eroa?