Big Brother haku alkaa

Ensi syksynä meillä nähdään Big Brotherin seitsemäs tuotantokausi. Haku vuoden 2011 Big Brotheriin käynnistyy tänään!

Taloon voi tänä vuonna hakea asukkaaksi netin kautta, ja casting-kiertue järjestetään myöhemmin keväällä. Netissä voi myös ehdottaa tulevaksi asukkaaksi myös BB-taloon sopivaa ystävää tai sukulaista. Hakukaavake ja lisätietoa löytyy Subin netistä www.sub.fi/bigbrother.

Big Brotherin kuudes kausi oli jälleen katsotuimpia tv-ohjelmia viime syksynä. Susanna Laineen ja Elina Viitasen juontama Big Brother Talk Show sai keskimäärin puolen miljoonan katsojan yleisön, klo 22:n koostelähetyksillä oli keskimäärin 314.000 katsojaa, ja BB Extralla keskimäärin 166.000 katsojaa. Finaali keräsi keskimäärin 578.000 katsojaa, ja voittajan ratketessa Big Brotheria seurasi 720.000 suomalaista. (Stara)

Aiotko sinä hakea Big Brotherin seitsemännelle tuotantokaudelle? Perttu Sirviö, Sari Nygren, Sauli Koskinen, Anniina Mustajärvi, Aso Alanso ja Niko Nousiainen olivat ainakin tyytyväisiä osallistumisensa rahallisesta hyödystä. Monillehan riittää myös julkisuuteen tuleminen Big Brotherin kautta. Saituri ei ole kiinnostunut Big Brother taloon menemisestä eikä ainakaan myönnä olevansa sarjan aktiivinen seuraaja.