Vesa Keskinen ja Hamamat eivät eroakaan?

Vesa Keskinen ei olekaan varma, onko ero ghanalaisen Hamamat Montian kanssa lopullinen.
Vesa Keskinen vahvistaa IS:lle, että erouutinen pitää paikkansa – tosin suomalaisen miehen tulkintana.

- Soitin sunnuntaina Hamamatille, joka oli jostain syystä niin kiukkuinen, etten ymmärtänyt hänen englannistaan mitään. Viimeisen lauseen ymmärsin kyllä todella kirkkaasti: ”Leave me alone”, Vesa Keskinen kertoo

Aivan varma Vesa Keskinen ei eron lopullisuudesta kuitenkaan ole. Hänen mukaansa parilla ei ollut mitään riitaa ennen kohtalokasta puhelua.

- Nyt on kysymyksessä yhden lauseen tulkinta. Minua ärsyttää, jos asioita ei voida puhua. Ratkaisua ei ole vielä lukittu, mutta en ole mikään koripallo.

- Kysyin vielä jälkeenpäin tekstiviestillä vahvistusta yksipuoliselle ”kaupalle”, mutta sitä en ole saanut, joten tulkitsen alustavasti niin, että lähes kymmenen kuukauden ja neljän suukon suhde on ohi, Vesa Keskinen toteaa.

- Tokikaan en ole vielä ihan varma, koska voi olla tietty aika kuukaudesta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun naiselta tulee luuria korvaan, eikä varmastikaan viimeinen!

Vesa Keskisen mukaan Hamamatin tiuskahdus tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

- Ei kumpikaan ole puhunut erosta – hän sanoi nämä kolme sanaa ja minä ymmärsin ne erona. Ehkä ymmärsin väärin, ehkä en.

Suhteen saamasta käänteestä huolimatta Vesa Keskinen jaksaa pitää lipun korkealla.

- Pitää aina ajatella asioita positiivisesti! Yli yhdeksän kuukautta kommunikointia englanniksi oli minulle hyväksi eli aika ei mennyt hukkaan. Ja nyt on kevättä kaikilla naisilla rinnoissa, joten ei muuta kuin joka poikamiehelle silmät avoimeksi, Vesa Keskinen kehottaa.

- En aio hävittää lapsenomaista sinisilmäisyyttäni jatkossakaan, sillä olen päättänyt, että minusta ei koskaan tule kyynistä aikuista. Asenne ratkaisee. Aina. (Iltasanomat)

Vesa Keskinen on menestynyt rikas suomalainen kauppias.. Miksi hän yrittää pysyä suhteissa, joissa toinen osapuoli ei selkeästikään ole halukas olemaan. Rakkauttahan ei voi ostaa.