Tuksun äkäiset terveiset Lola Wallinkoskelle!

Kohublondi Johanna Tukiainen päivitti viime yönä Seiskan blogiaan, jossa hän kirjoitti omaelämäkertansa olevan nyt puolessa välissä.

Kirjassa tulee olemaan erilaisia kuviani lapsuudestani nykypäivään, lukuisat matkamme ja seikkailut ympäri maailmaa jne.

Johanna ja hänen aviopuolisonsa Arto Länsman ovat molemmat ehtineet jättää jo avioerohakemuksen höidensä jälkeen.

- Sattuneesta syystä perheeni (vanhempani ja siskoni) eivät pidä aviomiehestäni Artosta, mutta en käy sitä nyt tässä läpi tarkempaa. He eivät halua olla julkisuudessa, mutta lensivät häihimme Lappiin, koska halusivat kunnioittaa minua. Olen heille todella rakas.

Tuksu lähettää terveisensä myös Lola Wallinkoskelle.

Lola Odusoga oli kuulemma arvostellut minua, no terveiseni vaan hänelle, ettei hän ole koskaan edes tavannut minua eikä tiedä minusta mitään ihmisenä. Sen olen kuullut, että hän on kärkäs arvostelemaan ja haukkumaan muita ihmisiä. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa Lolan mielipiteet kenestäkään. (Seiska)

Johanna Tukiainen ja Lola Wallinkoski ovat molemmat ottaneet silikonirinnat. Kumpi silikonirintaisista "kaunottarista" on enemmän sinun makuusi..? Monien harmiksi molemmat ovat nykyisin rouvia mutta ainoastaan Lolalla on lapsia.