Silvio Berlusconi osti teinitytöltä seksiä 13 kertaa?

Italian syyttäjien mukaan Italian pääministeri Silvio Berlusconi maksoi alaikäiselle marokkolaiselle tytölle seksistä 13 kertaa. Uutistoimisto AP:n mukaan asia selviää seitsemänsivuisista oikeusdokumenteista.

Dokumentit liittyvät oikeuskäsittelyyn, jossa tutkittiin kolmea Silvio Berlusconin avustajaa. Heidän epäillään hankkineen pääministerille prostituoituja.

Juttu käsitellään erillään Berlusconin omasta oikeusjutusta. Silvio Berlusconi on tapauksesta oikeudessa huhtikuun alussa.

Sekä Silvio Berlusconi että marokkolainen teinityttö Karima el-Mahroug, lempinimeltään Ruby, ovat kiistäneet harrastaneensa seksiä. (Aamulehti)

Mikä on sinun mielipiteesi Silvio Berlusconin käytökseen? Voiko asiallinen pääministeri saada kyseisiä syytteitä?


Karima El Mahroug on tunnettu myös nimellä Ruby Rubacuori ja Ruby Heartstealer. Karima El Mahroug on kertonut, että hän joutui nuorena raiskauksien sekä hyväksikäytön uhriksi. Monet uskoo hänen nähneen Silvio Berlusconin ensimmäistä kertaa ollessaan vasta 16 vuotias.

Karima El Mahroug väittää, ettei ole harrastanut seksiä Silvio Berlusconin kanssa.. Kuulemma Silvio Berlusconi on ainoastaan vanha setä, jonka tarvitsee maksaa nuorten naisten seurassa olemisesta.

Kun Karima El Mahroug oli 12 vuotta hänen muslimi isänsä heitti Kariman mukaan hänen päällensä kuumaa öljyä.. Syynä ilmoitus kiinnostuksesta kääntyä katolilaiseksi.