Selena Gomez ei haluaisi olla Justin Bieber-fanien inhoama

Selena Gomez on kertonut suhteestaan Justin Bieberiin ja samalla tunnustanut pahoittaneensa mielensä Justinin naispuolisilta faneilta saamista vihakirjeistä.

18-vuotias Disney-tähti puhui tunteistaan newyorkilaisen radioaseman Z100 myöhäisillan ohjelmassa. Hän vahvisti, että hän ja Justin Bieber ovat romanttisessa suhteessa, mutta myönsi järkyttyneensä loukkauksista ja tappouhkauksista, joita hänelle satelee teinipopparin faneilta. I

‒ Se sattuu, todella sattuu, Selena sanoi. ‒ En tunne tekeväni mitään väärää. Olen ollut hänen parhaita kavereitaan pitkään ja tämä loukkaa tunteitani, mutta yritän olla vellomatta siinä. Minulla on vahva perhe ja upeita faneja.

18-vuotias Selena Gomez kyllä kertoi ymmärtävänsä Justin Bieberin faneja. Hän itse on ollut samankaltaisen raivon vallassa, kun varhaisempien teinivuosien ihastus Jesse McCartney alkoi tapailla näyttelijätär Katie Cassidy.

‒ Minä rakastin Jesse McCartneyta, Hän oli pakkomielteeni. Hän tapaili Katie Cassidy ollessaan 16 tai 17. Vihasin sitä tyttöä, todella vihasin sitä tyttöä! Minä halusin olla Jessen kanssa. Hän oli näytönsäästäjäni! Mutta tein juuri elokuvan Katie Cassidyn kanssa ja hän oli maailman kivoin ihminen. (Starlounge)