Nuoret perustivat yrityksiä tuhlatakseen firman piikkiin!

Porin poliisi on saanut tukittavakseen lyhyen ajan sisällä 10 tapausta, joissa nuoret ovat kuitanneet illanviettoja firman piikkiin.

Poliisin mukaan usean nuoren henkilön ryhmä on varannut käyttöön eri ravintoloista saunatiloja sekä muita palveluja. Tuhansien eurojen edestä syöneet ja juoneet nuoret ovat aina pistäneet laskut firman piikkiin.

Kyseessä on kuitenkin petos, sillä henkilöt ovat perustaneet ainakin kolme yritystä voidakseen viettää leveämpää elämää.

Osassa tapauksissa nuoret ovat myös anastaneet saunatiloista myytäväksi kelpaavaa tavaraa. Lisäksi he ovat varastaneet selvää rahaa.

Porin lisäksi samankaltainen tapaus on paljastunut myös Tampereella. Osa ryhmästä jäi kiinni tekosistaan paikan päältä ravintolasta, kun henkilökunta alkoi epäillä heidän maksukykyään. Osa nuorista on jo ollut kertaalleen poliisin kuultavina.

Satakunnan poliisilaitos kehottaa ravintoloita toistaiseksi varovaisuuteen, mikäli entuudestaan tuntematon yritys yrittää tilata palveluita yrityksen laskuun. (Iltalehti)