Nainen tuhosi asuntoaan 8000 euron edestä!

Nuori nainen tuhosi vuokra-asuntonsa Lahdessa niin huonoon kuntoon, että talon entinen omistaja karhuaa kovauksia oikeusteitse. Nainen kaatoi asunnostaan seinän, rikkoi ikkunan ja sotki seinät tussilla.

Tapauksesta kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

Vahingonteot tapahtuivat vuoden 2009 lopussa ja 2010 alussa. Nainen oli tuolloin 18 - 19-vuotias. Vuokratalon tuolloinen omistaja sanoi naisen vuokrasopimuksen irti ja hakee nyt oikeudessa 8000 euron korvauksia törkeästä vahingonteosta.

Tapausta käsiteltiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa tiistaina. Nainen myönsi syyllistyneensä perusmuotoiseen vahingontekoon, mutta syyttäjän mielestä teko oli törkeä. Puolustuksen mielestä myös korvausvaatimus on ylimitoitettu.

Vuonna 2006 valmistuneessa nuorille tarkoitetussa vuokratalossa on ollut ongelmia alusta asti. Entinen omistaja tuskastui jatkuviin häiriöihin ja myi talon Lahden Taloille.

Lahden Talojen mukaan talossa on nyt uudet asukkaat, asunnot on remontoitu ja ilmapiiri on rauhoittunut. Yhtiö kertoo tekevänsä rikosilmoituksen, jos vuokralaiset vahingoittavat asuntojaan tai ovat häiriöksi. Vahingontekoja ja maksamattomia vuokria karhutaan ulosotossa niin kauan, kunnes korvaukset on maksettu. (Aamulehti)

Mitäköhän Lahdessa asunut teinityttö on miettinyt tuhoja tehdessään?