Idols-Lassin bändi bändikisassa.. Riittikö menestys?

Kaksi laulajaa on lopettanut Idolsin vaikkei heitä "olla potkittu pihalle". Martta Hakala oli ensimmäinen ja toinen Lassi Valtonen.. Lassi Valtonen oli monien mielestä paras vaihtoehto voittajaksi. Lassi Valtonen tahtoi kuitenkin keskittyä enemmän bändiinsä.

Nyt Lassin yhtye Tentacle Pillow on ollut mukana bändikilpailussa, mutta menestys ei ollut aivan yhtä suurta kuin yhtyeen rumpalin menestys Idolsissa. Tampereella pidetyssä Tampere Ilmiö -bändikisassa yhtye joutui nimittäin päästämään ohitse Popeda-kitaristi Costello Hautamäen poikien orkesterin Rockwallin.

Hopeasijalle yltäneessä Rockwallissa vaikuttaa Alex ja Jimi Hautamäen lisäksi Mustat Enkelit -orkesterista tutun Jussi Aaltosen poika Valtteri Aaltonen, joka on bändin laulaja.
Kisan voiton vei Minna Janger. Kolme orkesteria valittiin mukaan Band Tour- koulutukseen ja kiertueelle. Idols-Lassin Tentacle Pillow -yhtyeen lisäksi kiertueelle lähtevät Rockwalli ja Shock Haze. Tampere Ilmiö -bändikilpailu on tarkoitettu pirkanmaalaisille nuorille. Bändien jäsenistä vähintään puolet tulee olla 13-20 –vuotiaita. (Stara)

Tekikö mielestäsi Idols-Lassi oikean ratkaisun? Olisiko Lassi Valtosen tullut jatkaa Idols kilpailussa kun kerran sinne oli päättänyt osallistua?