Idols Anna tippui Facebookin takia?

Eilen Idolsista kotiin passitettu Anna Paatero kertoi Voicelle, että yhtenä syynä putoamiseen oli epäilemättä kannattajajoukkojen puute Facebookissa.

21-vuotias Idols Anna kertoo ehtineensä jo kuluneen vuorokauden aikana spekuloimaan, mitkä kaikki syyt olivat tippumisen takana. Idols Annan mukaan hänellä on huomattavasti vähemmän faneja esimerkiksi Facebook-sivustolla, kuin muilla Idols-kandidtaateilla.

-Jos lähdetään puhtaasti kannatuspohjasta, niin minulla ei ole niitä nimeksikään muihin verrattuna. Minulla on ehkä neljännes siitä, mitä muilla on.

Idols Annan mukaan Idolsissa mukana oleminen oli mahtava kokemus, eikä hän kokenut mediamylläkkää ahdistavaksi - päinvastoin.

-Ei se ollut mitään sirkusta, vaan kaikki oli hauskaa. Olen tavannut ohjelman myötä hauskoja tyyppejä.

-Harmittaa kun taloon jäi hyvä porukka. Kaikki olivat ihan loistavia ja pidämme yhteyttä nytkin kun he ovat vielä talossa.

Idols Anna kertoo, että hänellä on jo selkeä Idols-voittajasuosikki.

-Stinaa veikkaan voittajaksi. Hän on kaunis ja karismaattinen lavaesiintyjä ja toivon, että Idolsissa olisi tällä kertaa naisten vuosi. Miehistä taas Martti on erittäin hyvä. (Voice)

Olisitko toivonut Idols Annan vielä jatkavan kilpailussa? Onko mielestäsi Idols Annan voittajasuosikki Stina hyvä vaihtoehto?