Esko Eerikäinen kertoo, ettei Victoria muuta mihinkään

Julkkispariskunnan avioerossa on otettu seuraava askel, kun Martina Aitolehti on hankkinut itselleen uuden vuokra-asunnon parin entisen kodin läheisyydestä.

Martina Aitolehti kertoi aiemmin tänään Iltalehdelle muuttavansa uuteen kotiin yhdessä pariskunnan yksivuotiaan Victoria-tyttären kanssa.

Esko Eerikäinen ei ole tilanteesta samaa mieltä Martina Aitolehden kanssa, sillä Esko Eerikäisen mukaan yhteishuoltajuudesta ei ole sovittu mitään.

– Tilanne on vielä auki ja Victoria ei ole muuttamassa ennen sitä mihinkään, Esko Eerikäinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Aiemmin Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti ovat kertoneet julkisuudessa aikovansa pitää pienen Victorian ulkopuolella heidän kahdenvälisistä riidoista. Pitkään kaivattu ja odotettu tytär on tärkein asia tulevan ex-pariskunnan elämässä, joten tarkoituksena olisi tulevaisuudessa jakaa Victorian huoltajuus.

Julkkispariskunnan avioero tuli julkisuuteen tammikuun puolessa välissä. (MTV3)

Mikä mielestäsi olisi paras asetelma Victorian tulevaisuuden kannalta? Ovatko Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti mielestäsi hyviä vanhempia? Jos Victoria jäisi pelkästään toisen luoksi.. Jättäisitkö hänet Esko Eerikäiselle vai Martina Aitolehdelle?