Charlie Sheen sai potkut ja riehui veitsen kanssa

Charlie Sheen 44, kuvattiin beverlyhillsiläisen talon katolla, jossa hän piti kontaktiensa kanssa "huippusalaisen kokouksen", yhdysvaltalaiset lehdet kirjoittavat.

Ongelmainen näyttelijä nähtiin katolla heiluttamassa viidakkoveistä ja juomassa punaista nestettä pullosta, jonka kyljessä luki Tiger Blood (suom. tiikerin veri).

Tilanne ei ollut mitenkään uhkaava koska Charlie Sheenin seurue katsoi riehumista naureskellen. Seurueeseen kuului muun muassa yksi miehen naisystävistä Natalie Kenly.

- Olen vihdoin vapaa, mies riemuitsi katolla TMZ-sivuston mukaan. (Iltalehti)

Saituri pitää Two and a Half Men sarjasta, jonka nimi on nerokas Kaksi ja Puolimiestä.. Charlie ja Alan on miehet ja Jake on poika. Saituri ei tiedä kenelle kuuluu kunnia surkeasta nimeämisest "Miehen puolikkaat" tämä osoittaa tietämättömyyttä sarjasta sekä myöskin surkeaa suomentamista.

Toivottavasti Charlie Sheen jatkaa voittamista ja saa elämästä paljon nautintoa. Harmittavaa, että Two and Half Men sarjan tuottajat lopettivat Charlie Sheenin työsopimuksen. Olihan Charlie myös alipalkattu vaikka saikin eniten palkkaa kaikista jaksoista 1.8 miljoonaa dollaria.. Charlie itse olisi pitänyt kohtuullisena 3 miljoonaa dollaria jaksosta.

Two and Half Men on menestynyt hyvin ja Charlie Sheeniä olisi pitänyt saada jatkaa sarjassa.. Hänelle olisi pitänyt myös saada palkankorotus. Mitä pätevämpi henkilöä sen korkeammat tulot myöskin tulee olla.