Amazing Racen finaalipaikka jäi saamatta Jennifer Hoffmanin vessahädän takia!

Suomessa parhaillaan esitettävällä Amazing Racessa nähtiin finaaliin pääsijät. Kisassa nähtiin myös koko kilpailun historian mahdollisesti noloin virhe, kun pissahätä ja vessassa viivyttely veivät yhdeltä joukkueelta finaalipaikan.

Kyseessä olivat siskoksen Jennifer ja Kisha Hoffman, joista nuorempi Jennifer joi edellisen tehtävän aikana runsaasti vettä. Hän halusi siksi tarpeilleen, ja jostain täysin käsittämättömästä syystä sisarukset päättivät pysähtyä vessaan vain muutama sata metriä ennen kyseisen etapin maalia. Vessareissu maksoi lopulta finaalipaikan, kun toinen joukkue ehti vain hieman aiemmin maaliin ja sisarukset passitettiin kotimatkalle.

- Oikeastaan emme hävinneet ainoastaan vessareissun takia. Olen saanut paljon sähköposteja ja muita viestejä, joissa ihmiset ovat kertoneet, että he olisivat pissanneet housuihinsa. Ei tuollaista kuitenkaan tiedä ennen kuin on sellaisessa tilanteessa. En kadu pysähtymistä. Minun piti päästä vessaan, Jennifer Hoffman kertoi People-lehdelle.

- Siinä oli muitakin vaikuttavia asioita kuin vain vessahätä. Cheerleadereilla oli nopeampi taksikuski ja se jätti heidät lähemmäksi maalia. Heillä ei ollut myöskään oksennusrefleksiä, koska Cara sai syötyä hyönteiset ja muut niin nopeasti, Kisha Hoffman kertoi. (Stara)

Jennifer Hoffmania ei kuitenkaan "pissata" kyseinen virhe.. Ainakaan hän ei myönnä sitä.