Missä kaupungissa harrastetaan eniten nettiflirttiä?

Ateena on maailman flirttikeskus, kertoo maanantaina julkistettu selvitys. Yhteisösivusto Badoon tekemän selvityksen mukaan ateenalaiset harrastavat eniten maailmassa teerenpeliä internetissä.

Selvityksessä laitettiin kaupunkeja järjestykseen sen mukaan, kuinka monta kertaa kuukaudessa keskiverojäsen harrastaa flirttiä Badoon yhteisösivustolla.

Toiseksi flirttailevin kaupunki oli Moskova. Romanttinen Rooma sijoittui kahdeksanneksi.

Kymmenen parhaan joukkoon ylsi Rooman lisäksi kaksi italialaista (Torino, Bari) kaupunkia. Lisäksi kymmenikköön nousi Kiova ja Azerbaidzanin Baku sekä Tunisia, Kuwait ja Beirut.

Madrid oli 31. ja Pariisi 38. Muista suurkaupungista Lontoo ylsi sijalle 57, Berliini 79 ja New York 89.

Ateenan Lonely Planet -matkaoppaan kirjoittanut Victoria Kyriakopoulous ei ole yllättynyt tuloksista, koska ateenalaisilla on hedonistinen elämäntapa.

– Ateenalaiset pitävät juhlimisesta ja puhumisesta. Flirttailu on osa sosiaalista kanssakäymistä. Vanhukset flirttailevat, naimisissa olevat flirttailevat, nyt nuoret vain käyttävät teknologiaa tehdäkseen sitä, mitä ateenalaiset ovat aina tehneet, Kyriakopoulos sanoi uutistoimisto Reutersille.

Badoo analysoi selvitystään varten yli 12 miljoonaa flirttauskontaktia kuukauden ajalta lähes 200 kaupungissa 180 maassa. Viestit haravoitiin sivuston 108 miljoonalta käyttäjältä.

Selvityksessä Badoon ateenalainen käyttäjä harrasti flirttailua kuukauden aikana keskimäärin 25,7 kertaa. Tämä on yli kaksi kertaa kuin Rio de Janeirossa (12,4), Varsovassa (12,1) ja Prahassa (12,6).

Pariisissa nettiflirttiä harrastettiin 20,7, Lontoossa 19,0 ja Berliinissä 17,7 kertaa. Newyorkilaiset kosiskelivat toisiaan 16,1 kertaa kuukaudessa.

Verkkokävijäliikennettä mittaavan Alexa Internetin mukaan Badoo on maailman 150. suosituin nettisivusto. (Digitoday)