Lue miten Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin kuherruskuukausi sujuu!

Kohublondi Johanna Tukiainen ja Arto Länsman saivat toisensa lauantaina Saariselällä, mutta miten sujuu tuoreen avioparin kuherruskuukausi?
Maanantaina Johanna ja Arto viettivät edelleen aikaa Saariselällä yhdessä Johannan vanhempien kanssa. Kuherruskuukaudesta huolimatta avioparilla oli aikaa toistensa lisäksi myös Johannan vanhemmille.
– Arto on käynyt tänään isän kanssa ajelemassa moottorikelkoilla ja ainakin minä ja äitini aiomme mennä kylpylään rentoutumaan, Johanna kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.
Tiistaina Johanna ja Arto suuntaavat Saariselältä Helsinkiin, mutta sitä ennen Johanna aikoo vielä ehtiä laskettelemaan.
Johanna ja Arto vihittiin lauantaina Saariselällä Kakslauttasen iglukylässä sijaitsevassa jääkappelissa. Häävieras kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille, että vihkimisen jälkeen Johannan ja Arton suurta päivää juhlittiin ravintolassa pienessä seurueessa. Noin 50-henkinen seurue sai todistaa muun muassa kohukaunottaren ja lappilaismiehen häätanssia, jonka esitti cover-musiikkia soittava livebändi. (MTV3)